Contact

Bezoekadres

Stichting ONfile
Gaasterlandstraat 5
1079 RH Amsterdam
E info@onfile.eu

Inschrijven voor mediaprofessionals en geĆÆnteresseerden

ONfile is een netwerk van gevluchte journalisten, schrijvers en andere mediaprofessionals in de breedste zin van het woord. Wil je deel uitmaken van dit netwerk of wil je onze activiteiten volgen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. In de linkerkolom op deze pagina kun je je emailadres intikken.

Wil je meebouwen aan het netwerk van ONfile? Betrokken zij bij bijeenkomsten, talkshows, discussies, ontmoetingen, netwerken, leren van anderen, leren van elkaar/intervisie, reflectie? Stuur dan een mail aan info@onfile.eu

Huis van de Commons

ONfile heeft kantoor in het Huis van de Commons.

Het Huis van de Commons is een 700m2-tellende verdieping in een voormalig schoolgebouw in de buurt van de RAI. ONfile huist daar samen met De Coƶperatie en andere journalistieke zelfstandigen en maatschappelijke- en media organisaties, zoals I-Glow, het Stadsmakers Centrum en De Taalstudio.

Het Huis van de Commons is open van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur en kent geen vaste sluitingstijd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via Facebook, Twitter, LinkedIn en onze nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een e-mail te sturen naar info@onfile.eu of vul hieronder je e-mailadres in.

Contact voor partners

Wil je met ons samenwerken neem dan contact op via info@onfile.eu.

Opdrachtgevers kunnen direct met onze professionals in contact treden via de contactgegevens op de profielpagina. Bij het ontbreken van contactgegevens gelieve contact op te nemen met het bureau via info@onfile.eu.

Routebeschrijving

Het pand is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (station Amsterdam RAI), met de fiets of via de ring A10.

Vanaf station Amstel pak je de metro 51 naar Westwijk. Je stapt uit op de RAI, vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf het centrum pak je tram 4 naar station RAI. Je stapt uit bij de halte Europaplein. Er zijn een beperkt aantal betaalde parkeerplaatsen voor de deur. In de omgeving geldt betaald parkeren.