Haider
Aljezairi

Haider Aljezairi (1984, Irak) studeerde visual design aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Zijn afstudeerfilm ‘Last Wall’ (2016) werd geselecteerd voor NFF studentencompetitie tijdens het Filmfestival Rotterdam. Aljezajri werkte in het Midden-Oosten voor Aliraqia-Tv, Reuters en de BBC. Voor Dubai-Tv maakte hij een eigen live-programma. Tussen 2003 en 2006 was hij Camjo en oorlogscorrespondent tijdens de oorlog in Irak. In (wanneer) richtte hij HyConcepts op, een bedrijf gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van visuele content. Beeld: Negin Zendegani

Last Wall

Hoessein bouwt in maart 2015 met zijn moeder aan het huis waar hij ooit met zijn aankomende vrouw wil wonen. Halverwege worden alle mannen uit zijn Irakese dorp opgeroepen om als burgerstrijders te vechten tegen oprukkende terroristen. Kort drama gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin een jongeman twijfelt of hij zal gaan strijden of thuisblijft om zijn eenzame moeder te verzorgen.

Bekijk de video op filmfestival.nl

War Child

Tooske Ragas heeft met 7 vriendinnen de Kilimanjaro beklommen voor War Child. Meervoudig wereldkampioen Alistair Overeem hielp hen bij de voorbereidingen. Daarover hebben wij deze film gemaakt.

Bekijk de video op youtube.com

Simust 1

SINA Multidimensional Soccer Testing is the most comprehensive advanced and revolutionary multidimensional and multi-layer test in soccer. SIMUST 1 is the only existing test which can pinpoint the true performance level of a soccer player. And we made a film about this technology.

Bekijk de video op youtube.com

Poëzie voor diversiteit en Downsyndroom

Woensdag 21 maart was niet alleen de dag van de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de sleepwet, maar ook de Dag van de Poëzie, maar ook de wereldwijde Dag van het Downsyndroom, de Dag van de Poëzie én de internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie.

Lees het artikel op rtvseaport.nl

HEMA | HR eenvoudiger en beter (BBL Module)

HEMA probeert de komende jaren investeren in haar medewerkers door ze op te leiden op de werkvloer, daarvoor moet het HR process binnen de organisatie eenvoudiger en beter. Om dit proces goed in beeld te brengen hebben we deze film gemaakt voor de HEMA.

Bekijk de video op youtube.com

Jobcoach nieuwkomers in Nederland

In samenwerking met Vluchtelingenwerk en Gemeente Velsen hebben we een reportage gemaakt over de nieuwkomers in de gemeente en hoe ze worden ondersteunt in het vinden van nieuwe kansen.

Bekijk de video op youtube.com

Joe Merino | Joe Extra-Long

Voor de extra long collectie van het Amsterdamse mannelijke kledingmerk "Speciaal voor de lange man" hebben we deze commercial gedraaid.

Bekijk de video op joemerino.com

BIOGG - All Weather Fashion Raincoats

Voor het merk BIOGG oftewel, Rain-couture, een Amsterdams merk, dat gespecialiseerd is in het maken van stijlvolle waterdichte vrouwelijke jassen, hebben wij deze lifestyle video gemaakt.

Bekijk de video op youtube.com

Contact

Bekijk ook eens deze andere profielen